Image Alt

Wij zijn terug open!

Vanaf vandaag 10 juni zetten wij met veel enthousiasme onze deuren weer voor jullie open! We zijn de voorbije maanden intensief bezig geweest om onze zaak te finetunen, zodat we jullie net dat tikkeltje extra kunnen bieden qua beleving en genot! Kom jij dit samen met je geliefden ontdekken?

Zo hebben we een hippe zomerbar gebouwd waarin jullie op een overdekt terras kunnen wegdromen met een lekkere cocktail of een Hell’s Burger in de hand.
Of zak je liever weg in één van onze nieuwe zitzakken op de weide, met uitzicht op onze aangelegde vijver en ons vernieuwd dierenpark?

Ook aan de kinderen is gedacht! Er is een houten speeltuig aanwezig waarin ze naar hartelust kunnen ravotten.

Uiteraard kan je binnen in het restaurant of op het terras nog steeds genieten van een heerlijke maaltijd. Graag een snelle lunch tussen het wandelen door? Of liever een uitgebreid menu als diner? Alles is mogelijk! Ook de vegetariërs of de veganisten vinden bij ons hun gading. Onze Chef maakt voor hen graag iets klaar op maat.

Reserveren kan telefonisch op het nummer 011/19.47.74 of online.

Hieronder kan je een overzicht vinden van de door ons genomen maatregelen om de zaak corona-proof te maken. Zo kunnen jullie op een veilige en toch gezellige manier tafelen.